Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Hockenheim: Campingplaats caravan met auto of campingplaats camper

Status: beschikbaar

€ 195,00 per plaats
Verblijf met auto met caravan / vouwwagen of camper op de camping bij de Hockenheimring! Je kampeert op loopafstand van het circuit zodat je 's ochtends snel van alle actie op het circuit kunt genieten. Hiernaast kun je natuurlijk ontzettend veel gezelligheid verwachten tussen alle Formule 1-fans die de reis hebben gemaakt naar Duitsland.
  • Hockenheim: Campingplaats caravan met auto of campingplaats camper

* Verplichte velden

€ 195,00 per plaats
Na een jaar afwezigheid staat Hockenheim weer op de Formule 1 kalender en verblijven duizenden fans rondom het circuit op de camping. De sfeer op de camping is zeer gezellig en zorgt ervoor dat je elke dag op tijd op het circuit aanwezig kunt zijn zonder je druk te maken om het verkeer, 's avonds een biertje kunt drinken en je voor een goede prijs direct rondom het circuit overnacht.

De Hockenheim camping 2018

De Hockenheim campings bevinden zich rondom het circuit en beschikken over stroom (op basis van beschikbaarheid) en (mobiele) sanitaire voorzieningen. Neem uit voorzorg een verlengkabel mee van 50 meter, zodat je op een stroompunt kunt worden aangesloten. Wanneer je een campingplaats boekt dan mag je vanaf woensdagochtend 10.00 uur de camping op. Je mag tot uiterlijk maandagochtend om 10.00 uur op de camping verblijven, zodat je na de race niet meteen de verkeersdrukte in hoeft.

Aantal personen

Per campingplaats kampeer je met minimaal twee personen, en met maximaal vijf personen. Kies hierboven het aantal personen waarmee je wilt komen kamperen op Hockenheim camping. Met het boeken van deze campingplaats heb je toegang met één auto met een caravan / vouwagen of met een camper. Wanneer je een campingplaats boekt ontvang je ongeveer 2 weken voor aanvang van de Grand Prix een voucher met daarop aangegeven op welke camping je mag plaatsnemen. Hoe later je boekt, hoe verder je van het circuit af zult staan. Voor de verste campings is er een shuttle service naar het circuit beschikbaar.
Let op: Je dient uiterlijk vrijdag om middernacht aan te komen op de camping. Na dit moment wordt de campingplaats vergeven en is het niet meer mogelijk om de gereserveerde camping op te gaan.

Lees ook onze FAQ over de Hockenheim campings.

Locatie Hockenheim
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 18 jul. 2018
Datum Eind 23 jul. 2018
Categorie Camping
Type Camping
Geldig voor Nee
Zitplaats / Staanplaats Nee
Extra Nee
Sterren ***