Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Spa-Francorchamps: Camping Groen

Verblijf tijdens de Grand Prix van België op Camping Groen vlakbij het circuit van Spa en vermijd de verkeersdrukte rondom het circuit. Er zijn meerdere opties tot overnachten rondom het circuit.

Verblijf tijdens het Grand Prix weekend op Camping Groen

Tijdens het Grand Prix weekend boek je bij SportStadion je overnachting op Camping Groen rondom het circuit van Spa – Francorchamps. Het grote voordeel hiervan is dat je de verkeersdrukte, die rondom de Grand Prix plaatsvindt, omzeilt en aan het einde van de racedag snel weer bij je tent of caravan bent. Camping Groen staat bekend als de feest-camping en hier zal er dan ook 24 uur per dag een feest sfeer aanwezig zijn, inclusief al het bijbehorende geluid. Houd hier dus rekening mee wanneer je jouw camping selecteert.

Camping Groen begint pal aan het circuit, echter valt niet te zeggen welk veld je ter plekke toegewezen krijgt en dus wat de afstand tot de circuitpoorten zal zijn.

Faciliteiten op de camping

Tijdens het Grand Prix weekend zijn er zeer beperkt waterpunten beschikbaar, kan je (evt. tegen een toeslag) gebruik maken van mobiele douches en toiletten en is er geen stroom aanwezig op de camping. De toiletten en douches zullen in de vorm van dixies zijn. Iedere campingplaats is ca. 40 m2 groot en is bestemd voor een caravan of tent, inclusief een parkeerplaats voor een auto. Je kunt er ook voor kiezen met een camper te komen, echter is er dan geen mogelijkheid voor het parkeren van een extra auto. Het aantal toegestane personen per campingplaats is vastgesteld op maximaal vijf. Je koopt een campingkaart per standplaats en niet per persoon. Er worden tijdens het Grand Prix weekend op diverse plaatsen op de camping barbecues georganiseerd , deze worden toegestaan mits deze keurig onder controle gehouden worden. Vuurwerk en brandhaarden zijn ten strengste verboden.

SportStadion kan geenszins een garantie geven over de uiteindelijk toegewezen campingplaats noch over de loopafstand naar het circuit. De campingplaatsen worden ter plaatse toegewezen en hier hebben wij geen invloed op.

Verblijfsopties

SportStadion biedt je 3 opties aan voor het verblijf op de camping:
Geheel weekend
Met een campingplaats voor een heel weekend mag je vanaf donderdagochtend 08.00 uur de camping betreden en dien je uiterlijk maandagochtend 11.00 uur weer te vertrekken.
Vrijdag t/m Zondag
Bij deze optie mag je vanaf vrijdagochtend 05.00 uur de camping betreden en dien je zondag na de race de camping weer te verlaten.
Zaterdag t/m Zondag
Bij deze optie mag je vanaf zaterdagochtend 05.00 uur de camping betreden en dien je zondag na de race de camping weer te verlaten.

Toegang tot het circuit

Een campingkaart geeft je geen toegang tot het circuit. Om de race te bezoeken heb je een aanvullend toegangsticket nodig voor de Grand Prix. Deze kan je hier bestellen

FAQ Campings Spa-Francorchamps

Bekijk voor eventuele vragen onze FAQ pagina Spa-Francorchamps Campings

Prijzen en Boeken

1 nacht

  Camping Groen - Zaterdag t/m Zondag Prijs per plaats
€ 69,00 per plaats

4 nachten

  Camping Groen - Weekend Prijs per plaats
€ 179,00 per plaats
Locatie Spa-Francorchamps
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 23 aug. 2018
Datum Eind 26 aug. 2018